0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Amsterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Badkamer ideeën in Amsterdam

Een mooie badkamer, die naar uw smaak is ingericht, kan een plek zijn in uw woning waar u kunt ontspannen en kunt bijkomen van alle dagelijkse drukte. Als u een nieuwe badkamer gaat plaatsen of uw huidige badkamer gaat renoveren, heeft u waarschijnlijk bepaalde ideeën over hoe uw badkamer eruit moet zien. In Amsterdam en omgeving kunnen wij u helpen om uw badkamer ideeën en eisen om te zetten naar de realiteit. De installatie van uw badkamer in Amsterdam nemen wij graag voor onze rekening!

De badkamer naar uw wens

Als u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam op zoek bent naar inspiratie voor uw badkamer, kunt u ideeën opdoen in onze showroom. Hier vindt u een ruim assortiment sanitairproducten en complete badkamer- en toiletopstellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor badkamertegels voor wand en vloer. Onze ontwerpers hebben vele ideeën over het ontwerpen van uw ideale badkamer. Bij ons bedrijf werken uitsluitend vakmannen met passie voor sanitair en kwaliteit, zij hebben unieke ideeën met betrekking tot het ontwerpen van een schitterende badkamer in Amsterdam. Heeft u zelf al bepaalde ideeën voor uw nieuwe badkamer? Dan helpen wij u graag om deze ideeën tot uitvoering te brengen. Wij werken altijd in nauw overleg met de klant, zodat uw uiteindelijke badkamer altijd naar wens is.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606