020 - 795 67 34

Dit is de Default header

Badkamer ideeën in Amsterdam

Een mooie badkamer, die naar uw smaak is ingericht, kan een plek zijn in uw woning waar u kunt ontspannen en kunt bijkomen van alle dagelijkse drukte. Als u een nieuwe badkamer gaat plaatsen of uw huidige badkamer gaat renoveren, heeft u waarschijnlijk bepaalde ideeën over hoe uw badkamer eruit moet zien. In Amsterdam en omgeving kunnen wij u helpen om uw badkamer ideeën en eisen om te zetten naar de realiteit. De installatie van uw badkamer in Amsterdam nemen wij graag voor onze rekening!

De badkamer naar uw wens

Als u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam op zoek bent naar inspiratie voor uw badkamer, kunt u ideeën opdoen in onze showroom. Hier vindt u een ruim assortiment sanitairproducten en complete badkamer- en toiletopstellingen. Ook kunt u bij ons terecht voor badkamertegels voor wand en vloer. Onze ontwerpers hebben vele ideeën over het ontwerpen van uw ideale badkamer. Bij ons bedrijf werken uitsluitend vakmannen met passie voor sanitair en kwaliteit, zij hebben unieke ideeën met betrekking tot het ontwerpen van een schitterende badkamer in Amsterdam. Heeft u zelf al bepaalde ideeën voor uw nieuwe badkamer? Dan helpen wij u graag om deze ideeën tot uitvoering te brengen. Wij werken altijd in nauw overleg met de klant, zodat uw uiteindelijke badkamer altijd naar wens is.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging