020 - 795 67 34

Dit is de Default header

Badkamertegels in Amsterdam?

Badkamertegels geven uw badkamer uitstraling. Door middel van badkamertegels kunt u uw persoonlijke smaak en eigen stijl toevoegen aan uw badkamer en creëert u de gewenste sfeer. De keuze voor de juiste badkamertegels is belangrijk. Gelukkig zijn de mogelijkheden wat betreft badkamertegels vrijwel oneindig; er zijn talloze kleuren met motieven verkrijgbaar. Dit ruime aanbod zorgt echter wel voor een lastige beslissing; welke soort is nu immers precies de juiste voor uw badkamer in Amsterdam? Onze specialisten kunnen u in Amsterdam en omgeving uitstekend adviseren. Zo eindigt u altijd met precies de juiste tegel!

Badkamertegels voor wand en vloer

In Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam vindt u in onze showroom een ruim assortiment badkamertegels, zowel voor op de wanden als op de vloer. Of u nu gaat voor strak of klassiek; wij hebben de juiste tegels in huis. Ook voor trends op het gebied van badkamertegels bent u bij ons aan het goede adres. Zo leveren wij onder andere badkamermozaïek; tegels waarmee u leuke accenten kunt leggen op belangrijke gedeeltes in uw badkamer, en vloertegels als wandtegels; een andere manier om accenten aan te brengen. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar badkamertegels? Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging