0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Amsterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Badkamertegels in Amsterdam?

Badkamertegels geven uw badkamer uitstraling. Door middel van badkamertegels kunt u uw persoonlijke smaak en eigen stijl toevoegen aan uw badkamer en creëert u de gewenste sfeer. De keuze voor de juiste badkamertegels is belangrijk. Gelukkig zijn de mogelijkheden wat betreft badkamertegels vrijwel oneindig; er zijn talloze kleuren met motieven verkrijgbaar. Dit ruime aanbod zorgt echter wel voor een lastige beslissing; welke soort is nu immers precies de juiste voor uw badkamer in Amsterdam? Onze specialisten kunnen u in Amsterdam en omgeving uitstekend adviseren. Zo eindigt u altijd met precies de juiste tegel!

Badkamertegels voor wand en vloer

In Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam vindt u in onze showroom een ruim assortiment badkamertegels, zowel voor op de wanden als op de vloer. Of u nu gaat voor strak of klassiek; wij hebben de juiste tegels in huis. Ook voor trends op het gebied van badkamertegels bent u bij ons aan het goede adres. Zo leveren wij onder andere badkamermozaïek; tegels waarmee u leuke accenten kunt leggen op belangrijke gedeeltes in uw badkamer, en vloertegels als wandtegels; een andere manier om accenten aan te brengen. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar badkamertegels? Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606