085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klussen Amsterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klussen in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Amsterdam

Sanitair installateur in Amsterdam

Het uiterlijk van badkamers wordt voor een groot gedeelte bepaald door uw keuze wat betreft het sanitair. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en wilt u een badkamer installeren of renoveren? In deze regio kunne wij u hierbij helpen. De vakmannen van ons bedrijf hebben jarenlange ervaring met de installatie van sanitair en zorgen dan ook voor een perfecte afwerking. Of u nu op zoek bent naar een strakke moderne look, of juist een klassieke uitstraling wilt; sanitair voor uw badkamer in Amsterdam vindt u bij ons! In de showroom kunt u vele ideeën opdoen voor onder andere wastafels, badkuipen, douchecabines en toiletten, en ook de installatie van uw sanitair kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Installatie van uw sanitair

U bent in Amsterdam niet alleen bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment sanitair; ook het installeren van uw sanitair nemen wij voor onze rekening. Of het nu gaat om een complete badkamerinstallatie of slechts van los sanitair, wij regelen het voor u. Onze vakmannen dragen zorg voor de aanleg van riolering en waterleidingen en kunnen eveneens badkamers betegelen en voorzien van elektra en moderne technische snufjes.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606