020 - 795 67 34

Dit is de Default header

Sanitair installateur in Amsterdam

Het uiterlijk van badkamers wordt voor een groot gedeelte bepaald door uw keuze wat betreft het sanitair. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en wilt u een badkamer installeren of renoveren? In deze regio kunne wij u hierbij helpen. De vakmannen van ons bedrijf hebben jarenlange ervaring met de installatie van sanitair en zorgen dan ook voor een perfecte afwerking. Of u nu op zoek bent naar een strakke moderne look, of juist een klassieke uitstraling wilt; sanitair voor uw badkamer in Amsterdam vindt u bij ons! In de showroom kunt u vele ideeën opdoen voor onder andere wastafels, badkuipen, douchecabines en toiletten, en ook de installatie van uw sanitair kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Installatie van uw sanitair

U bent in Amsterdam niet alleen bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment sanitair; ook het installeren van uw sanitair nemen wij voor onze rekening. Of het nu gaat om een complete badkamerinstallatie of slechts van los sanitair, wij regelen het voor u. Onze vakmannen dragen zorg voor de aanleg van riolering en waterleidingen en kunnen eveneens badkamers betegelen en voorzien van elektra en moderne technische snufjes.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging