0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Amsterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Sanitair installateur in Amsterdam

Het uiterlijk van badkamers wordt voor een groot gedeelte bepaald door uw keuze wat betreft het sanitair. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en wilt u een badkamer installeren of renoveren? In deze regio kunne wij u hierbij helpen. De vakmannen van ons bedrijf hebben jarenlange ervaring met de installatie van sanitair en zorgen dan ook voor een perfecte afwerking. Of u nu op zoek bent naar een strakke moderne look, of juist een klassieke uitstraling wilt; sanitair voor uw badkamer in Amsterdam vindt u bij ons! In de showroom kunt u vele ideeën opdoen voor onder andere wastafels, badkuipen, douchecabines en toiletten, en ook de installatie van uw sanitair kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Installatie van uw sanitair

U bent in Amsterdam niet alleen bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment sanitair; ook het installeren van uw sanitair nemen wij voor onze rekening. Of het nu gaat om een complete badkamerinstallatie of slechts van los sanitair, wij regelen het voor u. Onze vakmannen dragen zorg voor de aanleg van riolering en waterleidingen en kunnen eveneens badkamers betegelen en voorzien van elektra en moderne technische snufjes.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606