0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Amsterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

de door ons aangedragen professional in Amsterdam

de door ons aangedragen professional is uw specialist in badkamers in Amsterdam en omgeving. Al jaren verzorgen wij in Amsterdam alle installatie- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van sanitair. Zo zorgen wij voor creatieve badkamerideeën, een goed plan en in detail afgewerkte badkamers. Kortom, ons bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw badkamerwerkzaamheden. Wilt u ook gebruik maken van onze professionele loodgieters of wilt u advies voor de inrichting van uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kwaliteit en service

Zoekt u in Amsterdam of omgeving een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in sanitair en up-to-date kennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze werknemers hebben de juiste diploma’s en certificaten op zak, zodat u ervan verzekerd bent dat uw badkamer op een deskundige manier wordt geïnstalleerd, verbouwd of gerenoveerd. Wij werken alleen met de beste producten en materialen. Door materialen te gebruiken die tegen een stootje kunnen, kunnen wij een lange levensduur van onze installaties garanderen.

Wilt u meer over ons en over de diensten die wij u kunnen bieden weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag een vakkundig advies. Of komen direct bij u langs om u van dienst te zijn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606