085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klussen Amsterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klussen in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een klussen die werkzaam is in Amsterdam

de door ons aangedragen professional in Amsterdam

de door ons aangedragen professional is uw specialist in badkamers in Amsterdam en omgeving. Al jaren verzorgen wij in Amsterdam alle installatie- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van sanitair. Zo zorgen wij voor creatieve badkamerideeën, een goed plan en in detail afgewerkte badkamers. Kortom, ons bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw badkamerwerkzaamheden. Wilt u ook gebruik maken van onze professionele loodgieters of wilt u advies voor de inrichting van uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kwaliteit en service

Zoekt u in Amsterdam of omgeving een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in sanitair en up-to-date kennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze werknemers hebben de juiste diploma’s en certificaten op zak, zodat u ervan verzekerd bent dat uw badkamer op een deskundige manier wordt geïnstalleerd, verbouwd of gerenoveerd. Wij werken alleen met de beste producten en materialen. Door materialen te gebruiken die tegen een stootje kunnen, kunnen wij een lange levensduur van onze installaties garanderen.

Wilt u meer over ons en over de diensten die wij u kunnen bieden weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag een vakkundig advies. Of komen direct bij u langs om u van dienst te zijn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klussen die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606