020 - 795 67 34

Dit is de Default header

De vakman in Amsterdam

De vakman is uw specialist in badkamers in Amsterdam en omgeving. Al jaren verzorgen wij in Amsterdam alle installatie- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van sanitair. Zo zorgen wij voor creatieve badkamerideeën, een goed plan en in detail afgewerkte badkamers. Kortom, ons bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw badkamerwerkzaamheden. Wilt u ook gebruik maken van onze professionele loodgieters of wilt u advies voor de inrichting van uw badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kwaliteit en service

Zoekt u in Amsterdam of omgeving een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in sanitair en up-to-date kennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze werknemers hebben de juiste diploma’s en certificaten op zak, zodat u ervan verzekerd bent dat uw badkamer op een deskundige manier wordt geïnstalleerd, verbouwd of gerenoveerd. Wij werken alleen met de beste producten en materialen. Door materialen te gebruiken die tegen een stootje kunnen, kunnen wij een lange levensduur van onze installaties garanderen.

Wilt u meer over ons en over de diensten die wij u kunnen bieden weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag een vakkundig advies. Of komen direct bij u langs om u van dienst te zijn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging